Du kan også læse mere om Pernille og se hendes CV på linkedIn

Følge med på Facebook

Eller på Instagram

 
  
Jeg er som udgangspunkt uddannet fysioterapeut i 1991, men har beskæftiget mig rigtig meget med mange felter af sundhed. i 2004 tog jeg min master i Sundhedspædagogik fra Danmarks Pædagogiske Universitet og i 2007 blev jeg lektorgodkendt ved Fysioterapeutuddannelsen. Jeg er international akkrediteret underviser for Performance Stability og stifter af Fysio Flow, som jeg launchede i 2013. Jeg har min egen klinik i Bagsværd, hvor jeg har specialiseret mig i at behandle børn - specielt børn der er ramt af bekymringer eller stress. Min tilgang er baseret på naturvidenskabelighed og troen på at en ærlig kommunikation i børnehøjde, er det der virker bedst.

Jeg har derudover et særligt neurofysiologisk blik for børn med ADHD, angst eller autisme og er rigtig glad for at arbejde fysioterapeutisk med de her særlig skønne unger - og deres familier.


Det der egentlig er interessant om mig, er at jeg har en passion og en vision omkring mit arbejde og mit liv..

Jeg har mærket på egen krop, hvordan det føles når nervesystemet går i "overdrive", hjertet hamrer afsted og søvnen udebliver - og jeg har mærket på egen krop hvordan viden om neurofysiologi gav mig kontrollen og livet tilbage.

Jeg tror på at hvis vi ved hvorfor vi har det som vi har det - med et afsæt i naturvidenskabelig viden - så er det nemmere både for børn og voksne, at forstå og gøre noget ved et nervesystem ude af synk.


Børn, stress, ADHD, autisme, angst, neurofysiolog, mobilitet, fysisk aktivitet, vejrtrækning og manuel behandling - Det er overskrifterne på, hvad jeg primært beskæftiger mig med i min virksomhed - både som behandler, underviser og foredragsholder.


Min passion og mission er at koble akademisk, naturvidenskabelig viden med forståelig og brugbar praksis.

Jeg har bla. "oversat" Yoga til naturvidenskabelighed - således at sundhedsfaglige kan finde deres forklaringsmodeller på Yoga - Jeg har kaldt det Fysio Flow og det er nu en stor del af den danske fysioterapeutiske praksis.

Fysio Flow er nu ejet og drevet at Elin Solheim.


Sammen med børnepsykolog Charlotte Bjerregaard har jeg siden 2013, kigget på hvad der sker i barnehjernen og barnekroppen når den oversvømmes af stresshormoner - og hvad vi kan gøre ved det - vi kalder det "at fodre din søhest" - med reference til hippocampus. Vi har bla. været i DR1's sundhedsmagasin, hvor der var fokus på vores måde at arbejde med overbelastede børn.

Vi er nu nået dertil hvor vi har udviklet en hel uddannelsen - StressBusters - med seminarer.dk - da børn og mental sundhed ikke kan fikses af psykologer eller fysser alene - vi er nød til at stå sammen i alle professioner!


Jeg ved også, at berøring er helt essentliet i forhold til at berolige en krop, der er angrebet af overdrevet sympatisk aktivitet. 

Jeg tror på relationen er vigtig - uanset om jeg underviser eller behandler.

Jeg tror på at man hele tiden skal søge at dygtiggøre sig, menneskelig og fagligt.

Jeg trives og vokser af at undervise og formidle og prøver på alle måder at gøre vanskeligt, akademisk sprog tilgængligt for alle - så vi kan får forskning helt ud i praksis.


Og jeg tror på det svenske ord "lagom" - der betyder ikke for meget og ikke for lidt - det gælder alt; mad, motion, arbejde, hvile osv..

- og så er jeg en af de glade trænere for AB håndbold special og Landstræner for Special Olympics damelandsholdet- håndboldhold for unge og voksne med særlige behov. Hver torsdag er jeg at finde i AB håndboldhal - og jeg er vild med det :-) 

Privat er jeg gift med Dion - og har 2 skønne piger.. Jeg er opvokset på Bornholm, og har sammen med familen hus I Tofte - lige uden for Hasle og nyder at suge grundvand og finde fodfæste hjemme på øen.

 

 
 
Pernille Thomsen | CVR: 31221781 | Lerhøj 17, 2880 Bagsværd  | Tlf.: 40503939 | pernillefys@gmail.com