Hej - og tak fordi du kigger med
 
Jeg er som udgangspunkt uddannet fysioterapeut i 1991, men har beskæftiget mig rigtig meget med mange felter af sundhed. i 2004 tog jeg min master i Sundhedspædagogik fra Danmarks Pædagogiske Universitet og i 2007 blev jeg lektorgodkendt ved Fysioterapeutuddannelsen. Jeg er international akkrediteret underviser for Performance Stability og stifter af Fysio Flow, som jeg launchede i 2013. Jeg har min egen klinik i Lyngby, hvor jeg har specialiseret mig i at behandle børn - specielt børn der er ramt af bekymringer eller stress. Min tilgang er baseret på naturvidenskabelighed og troen på at en ærlig kommunikation i børnehøjde, er det der virker bedst.
 
Du kan finde mig på LinkedIn, hvor hele mit CV er tilgængeligt.. Du kan også kigge under referencer, hvor der står lidt om hvor jeg holder workshops og foredrag.
 
Det der egentlig er interessant om mig, er at jeg har en passion og en vision omkring mit arbejde og mit liv.. 
 
Børn og stress
Konsekvenserne af fysisk og mentalt stress - med fokus på mobilitet og eksekutive funktioner
Massage og manuel behandling

Det er overskrifterne på, hvad jeg primært beskæftiger mig med i min virksomhed - både som behandler, underviser og foredragsholder.

Min passion og mission er at koble akademisk, naturvidenskabelig viden med forståelig og brugbar praksis.

Jeg har bla. "oversat" Yoga til naturvidenskabelighed - således at sundhedsfaglige kan finde deres forklaringsmodeller på Yoga - Jeg har kaldt det Fysio Flow og det er nu en stor del af den danske fysioterapeutiske praksis.
Sammen med børnepsykolog Charlotte Bjerregaard har jeg kigget på hvad der sker i barnehjernen og barnekroppen når den oversvømmes af stresshormoner - og hvad vi kan gøre ved det - vi kalder det "at fodre din søhest" - med reference til hippocampus. Vi har bla. været i DR1's sundhedsmagasin, hvor der var fokus på vores måde at arbejde med overbelastede børn.

Min "nye" projekt er at finde alle de gode, naturvidenskabelige argumenter for massage - jeg ved det virker - på rigtig mange parametre - men som min kloge, gamle kollega Finn Bojsen-Møller har sagt til mig - "du skal bare finde ud af hvordan" - og det har jeg gjort. Derfor har jeg nu min egen massageuddannelsen på skønne Bornholm.

Jeg tror på relationen er vigtig - uanset om jeg underviser eller behandler.
 
Jeg tror på at man hele tiden skal søge at dygtiggøre sig, menneskelig og fagligt.
 
Og jeg tror på det svenske ord "lagom" - der betyder ikke for meget og ikke for lidt - det gælder alt; mad, motion, arbejde, hvile osv..

- og så er jeg en af de glade trænere for AB håndbold special - et håndboldhold for unge og voksne med særlige behov. Hver torsdag er jeg at finde i AB håndboldhal - og jeg er vild med det :-)
 
Privat er jeg gift med Dion - og har 2 skønne piger.. Jeg er opvokset på Bornholm, og har sammen med familen hus I Tofte - lige uden for Hasle og nyder at suge grundvand og finde fodfæste hjemme på øen.
Pernille Thomsen | CVR: 31221781 | Frem 56, 2800 Lyngby  | Tlf.: 40503939 | pernillefys@gmail.com