Kurser / Massageuddannelse Bornholm
 
 
 

I november og december 2017 lanceredes den første sports- og wellnessmassør uddannelse på Bornholm - Når vi er mange nok - gør vi det igen :-)

 

Kunne du tænke dig at blive uddannet massør på Bornholm? I 2017 afholdt jeg en 8-dages uddannelse. Her blev 11 dygtige massører uddannet og nu er jeg klar til at gøre det igen.

 

Hvis du kunne tænke dig at deltage, så skriv til mig på pernillefys@gmail.com. 

 

Jeg glæder mig til at lave en ny uddannelse på skønne Bornholm

 

Uddannelsen strækker sig over 8 dage, med undervisning fra 8.30-16. Derudover skal påregnes opgaver mellem de to undervisningsgange

60 timers undervisning samt 20 timers e-learning

 

Sted; "Loftet" Hasle Rådhus

Datoer; 29.1-1-2 2020 samt 19.2-22.2 2020

Pris; 9.500,- d.kr.

 

Underviser; Pernille Thomsen, Ekstern lektor ved fysioterapiuddannelsen, Master i sundhedspædagogik og fysioterapeut. Pernille har udover at være underviser på fysioterapeutuddannelsen undervist på div. aerobic uddannelser, spinning uddannelser, Fysio Flow kurser, Performance Stability kurser og kurser i manuelle behandlingsteknikker. Læs mere om Pernille Thomsen på LinkedIn

 

Indhold

Der undervises i grundig, klassisk sports- og wellnessmassage, med afsæt i anatomi, fysiologi, massageteknikker, hygiejne og kundepleje.

 

Der udleveres undervisningsmateriale.

 

1. undervisningsgang;

10 timers undervisning i anatomi og fysiologi med fokus på skelettets opbygning, musklernes opbygning og funktion samt anatomien i relation til benets overfladiske muskler.

20 timers undervisning i massagegreb, massagens virkning, massage af benet, hygiejne, arbejdsstillinger, kundepleje

 

Mellem undervisningsgangene arbejdes med e-learning, Kursisterne skal lave en lille video af demonstration af udpegning af benets muskler - belligenhed og funktion.Derudover skal de demonstrere en sports- eller wellnessmassage af benet.

 

2. undervisningsgang

5 timers undervisning i kredsløbets opbygning og funktion samt berørings betydning.

25 timers undervisning i anatomisk palpation af ryggens og abdomens overfladiske muskulatur samt skulder og arme. Massage ryg, nakke, skulder og arme

 

Mellem anden undervisningsgang og eksamens arbejdes med e-learning. Kursisten skal lave en lille video af demonstration og udpegning af knogler, muskler og bevægeretninger relateret til underekstremiteten. Derudover skal de beskrive en sports- eller wellnessmassage af en af de nævnte regioner.

 

Eksamen

Der afsluttes med en eksamen, hvor der i praksis fremvises massage på en ukendt klient. 

 
 
 
 

Tilmelding

Tilmelding sker via mail til pernillefys@gmail.com
 
Der fremsendes faktura - også EAN til offentlige institutioner.
 
Når indbetalingen er registreret, er pladsen på uddannelsen booket.
Pernille Thomsen | CVR: 31221781 | Lerhøj 17, 2880 Bagsværd  | Tlf.: 40503939 | pernillefys@gmail.com